Termékek /

Natalia ingruha

9 990 Ft

Képen szereplő modell: 172 cm magas, 56 kg

Kiválasztva:

Szín kiválasztása
piros
Méret kiválasztása:
one size

Kézbesítés: 3-4 munkanap

Cikkszám: AIR828-26


Leírás

Fedezze fel a kényelmes és stílusos megjelenést ebben a divatos poliészter anyagú ingruhában. Az ingruha poliészterből készül, ami puha tapintású és kényelmes viseletet biztosít egész napra. A színezett gombok végigfutnak az ingruhán, így egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöznek. Ez az ingruha sokoldalú viselet lehet üzleti találkozókhoz vagy akár alkalmi eseményekhez is. A könnyed és légáteresztő anyag lehetővé teszi, hogy mindig frissnek és kényelmesnek érezze magát. Az ingruha elérhető különböző színekben, így könnyedén megtalálhatja a saját stílusához és alkalomhoz illő árnyalatot. Az aprólékos részletek és a gondos varrások garantálják az ingruha tartósságát és hosszú élettartamát. Válassza ezt az ingruhát, hogy kiemelje egyediségét és ragyogjon minden alkalommal.

Hosszított fazonú, galléros ingruha. Felsőrésze zsebekkel díszített, végig gombos, hosszú ujjrésze tetszés szerint felgombolgató. Derekánál megkötős.
Egyméretes ruha, teljes hossza 95 cm, mellbősége 102 cm, ujjhossza 58 cm

Termék információk

Forgalmazó:

INNOVA Kecskemét

Származási hely:

EU

Anyagösszetétel:

Kezelési útmutató:

Mosás 30 °C vízben,kézi programon mosható, vasalás maximum 110 °C kifordítva, klóros fehérítés nem alkalmazható, szárítógép nem alkalmazható!

Egyéb információ:

Ruháink az európai konfekció méretnek felelnek meg.

 SimplePay vásárlói tájékoztató