A web-áruházban leadott megrendeléseket házhozszállítással vagy Üzletünkben személyes átvétellel tudjuk teljesíteni.


Házhozszállítás:

A megrendelt termékek kiszállítását Magyarország területén az MPL Futárszolgálat végzi. A futárszolgálattal feladott rendeléseket hétköznapi feladással teljesítjük.  A kézbesítés munkaidőben, általában 8 és 17 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az a személy, aki a csomagot, átveszi. Minden szállítást megelőzően sms értesítést kap a megrendelő a csomagszámmal, kézbesítési nappal. Amennyiben a futár nem találja a megadott személyt a szállítási címen, az sms értesítésben meghagyott csomagszámmal érdeklődhet az MPL központi diszpécserénél a csomag újrakézbesítésével kapcsolatban. Az sms ben meghagyott telefonszámon kapcsolatba tud lépni a futárral. A Futárszolgálat munkatársa minden esetben megpróbálja telefonon értesíteni a megrendelőt.

MPL központi telefonszám : 0617678272

A futár a csomag átvételétől számított 1 és 2. munkanapon újra megkísérli a kiszállítást. Ha másodszorra is sikertelen a kiszállítás, nem találja a megrendelőt, akkor értesítőt hagy a címhelyen, itt szerepel, hogy melyik postán tudja átvenni a megrendelő a csomagot,amennyiben az 5 napos tárolási idő alatt sem keresi a termékeket,akkor az árut a futárszolgálat visszahozza budapesti címünkre, és a megrendelést töröljük.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási időpont módosítására  van lehetőség.

A házhozszállítás 30.000 Ft felett ingyenes, 30.000 Ft alatti vásárlás esetén 1.650 Ft., mely összeg az esetleges utánvét díját is tartalmazza.


Személyes átvétel:

6000 Kecskemét, Korona utca 2, 1. emelet 103 Innova üzletben lehetséges nyitvatartási időben.

Nyitva tartás :

Hétfőtől-péntekig 10:00-20:00

Vasárnap 10:00-18.00

 

Visszaküldés:

1141 Budapest, Szugló utca 125/G B lépcsőház 5/503

A LÉPCSŐHÁZ MEGADÁSA FONTOS A VISSZAKÜLDÉSHEZ! 

CSOMAGOT EZEN A CÍMEN NEM ÁLL MÓDUNKBAN SZEMÉLYESEN ÁTVENNI. ÁRUVISSZAVÉTEL SZEMÉLYESEN KIZÁRÓLAG KECSKEMÉTI ÜZLETÜNKBEN TÖRTÉNIK!

A visszaküldeni kívánt termék mellé kérjük minden esetben csatolja az e-mailben megkapott elektronikus számla nyomtatott változatát.Számlát elektronikus úton küldünk, melynek feladója számlázz.hu . Amennyiben nem kapott elektronikus számlát, kérjük ellenőrizze a spam mappát.
Kérjük csatolja a visszautaláshoz szükséges adatokat, bankszámla száma, számlatulajdonos neve, megrendelés száma, megrendelő neve.

Mindegyik szállítási mód esetében a termék futártól való átvételével, illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, illetve cseréjét díjmentesen biztosítjuk. Ha a sérülés átvételkor látható, kérjük jelezze a futárnak is és kérje jegyzőkönyv felvételét.  Az átvételt követően észlelt sérülésért felelősséget nem vállalunk, természetesen kivételt képez a termék hibája, amely kicsomagolást követően derül ki – ebben az esetben a hatályos jogszabályok szerint járunk el, jelenleg a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben rögzített „A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló mintatájékoztató” szerint.

A webáruházban lehetősége van fizetési módként választani:


Előreutalás:

a rendelése értékét kiegyenlítheti banki utalás útján is, az ehhez szükséges adatok:

Kedvezményezett bankja: K&H Bank (1095 Budapest ,Lechner Ödön fasor 9. )

Kedvezményezett neve: Prím Fashion Kft

Kedvezményezett számlaszáma: 10401048-50526785-71851008

BIC (SWIFT) kód :OKHB HUHB

(HU30) 10401048-50526785-71851008


Utánvétes fizetés:
 a kiszállításkor készpénzben fizetheti meg a rendelés végösszegét, mely tartalmazza a szállítási költséget és az utánvét díját a futárnak.


Bankkártyás fizetés:
 
A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H  énzforgalmi Szolgáltató Kft. weblapjára irányítjuk, ahol a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "Előrefizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, és Maestro típusú kártyákat fogadja el.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. hibaüzenetben közli a hiba okát.

 

Bízunk abban, hogy elégedett lesz cégünk szolgáltatásával. Biztosítjuk, hogy esetleges felmerülő kérdéseire, készséggel válaszolunk.